Druivenfestival Hoeilaart 2011

www.druivenfestivalhoeilaart.be

Druivenfestival Hoeilaart

Het moet even schrikken zijn geweest voor de inwoners van Hoeilaart: op een zonnige ochtend in juni hingen er plots grote affiches met mysterieuze maskers op de infoportieken. Niemand wist wat de maskers precies betekenden. Een week later verscheen er een opschrift op de affiches: “Binnenkort in Hoeilaart”… . Nog een week later werd het geheim onthuld: de maskers kondigden het thema ‘Carnaval’ aan voor het Druivenfestival 2011.

De hele huisstijl en bijhorende campagne werd bedacht en uitgevoerd door artmedia. Naast de verschillende versies van de affiches maakten we ook een felgesmaakte website. De campagne ging over de tong bij de inwoners van Hoeilaart en werd druk besproken in de pers. Opdracht volbracht!

Meer:   •  •

Download projectfiche