Meivuur Smartphone application

SMARTPHONE ‘APP’ VOOR MEIVUUR

Meivuur is al jarenlang een vaste afspraak voor duizenden jongeren uit de streek. Artmedia mag zich ook al vele jaren trouwe partner van dit succesvolle event noemen. Om de goede samenwerking nog eens extra in de verf te zetten, ontwikkelde artmedia samen met het Meivuur voor de eerste keer een smartphone applicatie of kortweg ‘app’. Via de app krijgen de jongeren voortdurend nieuwtjes over het Meivuur. Uiteraard kunnen ze ook het programma raadplegen en krijgen ze meer info over de DJ’s. Het meest handige is ongetwijfeld de busregeling. Bezoekers van het meivuur kunnen op voorhand aangeven welke bus ze willen nemen. 10 minuten voor de bus vertrekt, worden ze verwittigd. Voortaan hebben ze dus geen excuus meer om te laat thuis te komen, allemaal dankzij artmedia!

Meer:  

Download projectfiche