Projecten – artmedia
parallax background
 • LAWCOM

  LAWCOM is een advocaten en incasso kantoor gevestigd in Sint-Martens-latem. Voor haar complete rebranding klopte ze aan bij artmedia waar we met plezier de uitdaging aangingen. Wij ondersteunde het kantoor bij het kiezen en ontwerpen van een nieuwe naam, huisstijl en haar nieuwe logo.
 • Tegel Concept

  Tegel Concept kwam bij artmedia over de vloer voor een nieuwe website die zowel hun enorm aanbod als uitgebreide ervaring in de verf kon zetten. Het resultaat is een strak ontwerp met zin voor detail en dezelfde kwaliteitsuitstraling als de tegels en producten die de tegelspecialist in de aanbieding heeft.
 • Goesting in Gezondheid

  Goesting in Gezondheid? Die vraag stelt osteopaat en voedingsdeskundige Lynn De Merlier met haar nieuwe website. Klare taal van de experte in een knap artmedia-ontwerp, die mensen helpt om een gezonde levensstijl aan te nemen. Bovendien kan je er ook terecht in de de webshop voor heerlijk gezonde granola en nog veel meer.
 • Duurzame Palmolie

  Op vraag van Whyte Corporate Affairs ontwierp artmedia een visuele campagne (website, infographics, roll-ups, logo, branding) om het grote publiek te informeren over het gebruik van Duurzame Palmolie.
 • Een levensreddende boodschap die blijft plakken

  Een levensreddende boodschap die nu blijft plakken in het straatbeeld dankzij de bestickerde autopompen van de Hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant. We zijn fier dat we deze belangrijke campagne kracht hebben mogen bijzetten met tekst en beeld!
 • International Football Business Institute

  International Football Business Institute - kortweg IFBI - werd pas opgericht voor studenten van over de hele wereld die een carrière ambiëren in de voetbalindustrie. Het instituut koos voor ons voor hun totale communicatie en de werving van studenten. Van de creatie van het logo, over de website tot de perscommunicatie, sociale media en online advertising.
 • Sleutel voor een betere toekomst

  Heb jij de sleutel voor een betere toekomst? Een sterke campagne van Caritas International, dat zo veel mogelijk vluchtelingen aan een huurwoning wil helpen: het vertrekpunt voor een nieuw begin in onze samenleving. Naast het ontwerp van het campagnebeeld coördineerden we ook de productie van dit knappe animatiefilmpje.
  Heb jij de sleutel voor een betere toekomst?
 • Druivenfeesten Overijse

  Voor ondertussen bijna 12 jaar is artmedia the go-to communicatiepartner van de Druivenfeesten in Overijse. Jaar na jaar zetten we onze schouders onder het volledige communicatie-aspect van de Druivenfeesten. Van A tot Z: een catchy baseline en campagnebeeld, flyers, posters, fotoshoots, een website, PR en social media.
 • #pennenneer! – Lancering van de Microsoft Surface Pro 4

  In November vond de officiële release plaats van de nieuwe Windows 10 toestellen. Microsoft zocht een creatieve manier om die toestellen voor te stellen aan de pers en kwam daarvoor bij ons aankloppen. We besloten de gebruikelijke persconferentie een twist te geven om de veelzijdigheid en degelijkheid van het toestel ‘on the spot’ in de verf te zetten.
  Lancering Microsoft Surface Pro 4
 • Microsoft DigiGirlz

  IT een mannenwereld? Niet als het aan de DigiGirlz en Eline De Munck ligt! Voor Microsoft BeLux organiseerden we in april een groots event, waarbij we maar liefst 80 meisjes uitnodigden om aan te tonen dat niet enkel jongens, maar zeker ook de girls uitblinken in coderen, programmeren en analyseren.
 • Een uitnodiging met een uitzicht

  In december kregen we van Microsoft Belux de opdracht een classy, maar originele uitnodiging te creëren voor hun top CIO klanten.
 • Share a soup

  Ook bij Lidl is de kerstperiode een tijd van generositeit. Om 2015 op de meest vrijgevige en liefdadige manier af te sluiten, lanceerde de supermarktketen het #ShareASoup-project.
 • Lidl in the dark

  Supermarktketen Lidl had één missie voor artmedia: big buzz creëren rond haar eindejaarsproducten ‘Délicieux’. Die uitdaging gingen we met veel plezier aan.
 

Zelf een project starten?


GET IN TOUCH!