Grafisch design – artmedia
parallax background

grafisch design
Een eigen identiteit om u tegen te zeggen


meer weten

POWERPOINTPRESENTATIES

Wat een verloren moeite wanneer een knappe en blitse presentatie helemaal voorbijgaat aan de boodschap. Of oh zo frustrerend wanneer de boodschap van een presentatie haar punch verliest door een kale verpakking of inspiratieloos design. Wij bieden the best of both worlds. Elegante bedrijfspresentaties met oog voor detail, die de aandacht van de kijker lokken en vasthouden, terwijl ze de boodschap kracht bijzetten en overtuigend aan de man brengen. Een verademing voor elke speaker.

integratie video & geluid PowerPoint keynote prezi

Een presentatie met power graag!

BRANDING

Hier begint het allemaal. Wat je wenst te verkopen, aan wie je wenst te verkopen en hoe je wenst te verkopen, zit allemaal vervlochten in de unieke uitstraling van je onderneming. Een eigen naam, huisstijl en logo zijn bepalend voor die eerste indruk, and you never get a second chance to make a first impression. Wij gieten jouw ideeën samen met onze creatieve input in een unieke branding en huisstijl, eigen aan het karakter van jouw onderneming.

huisstijl ontwerp logo ontwerp corporate identity merknaam

Ik wil een branding die klopt!

DRUKWERK

Flyers, posters, folders, banners, brochures, formulieren, doorschrijfsets, naamkaartjes, briefpapier, stickers, enveloppen, blocnotes, panelen, affiches, spandoeken, mappen, deurhangers, borden, onderleggers, badges, T-shirts, postkaarten … You name it.

Laten we drukwerk ontwikkelen!

EVENTCOMMUNICATIE

Een creatief personeelsfeest waarover nog lang gepraat wordt aan het koffiemachine, een drukbijgewoonde persconferentie die zijn vruchten afwerpt, een productlancering met pit … Van het ontwerp en de copy voor de uitnodiging, over de ontwikkeling van een registratiewebsite tot het uitwerken van mogelijke powerpointpresentaties en de nodige support ter plaatse. Wij nemen uw eventcommunicatie in handen van A tot Z. We denken zelfs mee na over de kleur van de tafellakens.

Een creatief event? Vertel me meer!

  • Heb jij de sleutel voor een betere toekomst?