Online – artmedia
parallax background

online
Jouw onderneming in de kijker op het wereldwijde web.


meer weten

WEBDESIGN

Een sterke website die vertelt waar je voor staat, is the way to go om je als onderneming te profileren op het wereldwijde web. Een knap design, een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface en straffe SEO-copywriting zijn onmisbare ingrediënten voor een geslaagde online businessmix. Koken doen we niet, maar onze websites zijn wel het neusje van de zalm.
Wordpress webdesign search engine optimization (SEO) responsive webdesign copywriting

Zet me op het www!

ONLINE ADVERTISING & SOCIAL MEDIA

Google Adwords, Facebook advertising, Instagram … Koppel één of meerdere van deze advertisingmogelijkheden aan een uitgekiende website en je komt al een heel eind. Samen bepalen we jouw advertentiebudget en targetgroep. In geen tijd zetten we je diensten of producten via je website een pak efficiënter in de kijker bij een groter en geïnteresseerd doelpubliek.
social media advertising search engine advertising remarketing display advertising

Ik wil mijn Facebook en/of Instagram laten beheren! Ik wil goed gevonden worden op Google en Facebook! Ik wil online adverteren!

GOOGLE ANALYTICS

Meten = weten! Daar gaan we ook bij artmedia prat op. Hoeveel bezoekers heeft je website? Welke pagina’s worden het meest bezocht? Via welk kanaal komen bezoekers op je website terecht? Relevante data die je kunnen helpen om je website en onderneming nog doeltreffender af te stellen op de noden van je (potentieel) cliënteel. Google Analytics vertelt ons hoe goed jouw website scoort en waar het nog beter kan.
dashboard webanalyse rapportage

Help mij mijn data interpreteren!

NIEUWSBRIEVEN

Hard aan het werk voor klanten en partners? Weet je wat er leeft in je business? Laat het merken met een aantrekkelijke nieuwsbrief! Geef je expertise en producten een platform en breng een database aan contacten op de hoogte van je nieuwste producten, meest recente releases en niet te missen promoties. Jij bepaalt de inhoud, wij verzorgen knappe copywriting en een mooie vormgeving. Je mailing versturen? Ook dat nemen we voor onze rekening.
Mailchimp nieuwsbrief mailing template direct mailing copywriting

Laten we een nieuwsbrief verzenden!