#pennenneer! – Lancering van de Microsoft Surface Pro 4 – artmedia

#pennenneer! – Lancering van de Microsoft Surface Pro 4

Lancering Microsoft Surface Pro 4

Een persconferentie met een twist

#pennenneer! – Lancering van de Microsoft Surface Pro 4

In November vond de officiële release plaats van de nieuwe Windows 10 toestellen. Microsoft zocht een creatieve manier om die toestellen voor te stellen aan de pers en kwam daarvoor bij ons aankloppen. We besloten de gebruikelijke persconferentie een twist te geven om de veelzijdigheid en degelijkheid van het toestel ‘on the spot’ in de verf te zetten.

In het Kunstencentrum STUK in Leuven werden de genodigde journalisten en Microsoft-klanten weer op de schoolbanken gezet, waar Bert Kruismans, komiek en leraar-voor-één-dag, het nieuwe Windows-verhaal vertelde in de vorm van een dictee. Terwijl de genodigden het dictee foutloos probeerden noteren, konden ze de de uitstekende user-experience zelf ontdekken.

De deelnemers waren verbaasd door het nieuwe potentieel van de Surface Pro 4: ‘Het schrijven voelt zo natuurlijk aan!’, ‘Een super evenement en toffe manier om de nieuwe producten te ontdekken!’ Er werden hier en daar wat grammaticale fouten gemaakt, maar de nieuwe tabletcomputer doorstond zijn test en dat geldt ook voor artmedia!